Hoppa till sidans innehåll

Skidskola

26 JAN 2021 08:57
Välkomna på skidskola vid Nybroberget helgen vecka 6, 13–14 februari.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2021 08:57

Det blir full aktivitet och en rolig helg i backen när det dags för skidskola vid Nybroberget. Vi har ett begränsat antal platser så det är ”först till kvarn” som gäller. Skidskolan kommer att vara Covid-19 anpassad och det kommer att vara mycket viktigt att vi alla hjälps åt att följa de restriktioner som finns för att genomföra detta på ett säkert sätt. Förälder (eller annan vuxen) ska vara med på plats så klä er varmt då vi håller oss utomhus.

Det kommer att vara ett två timmars pass på lördagen och ett på söndagen.

Anmälan sker till This is a mailto link senast 6 februari. 

Vid anmälan anger du barnets namn, personnummer, kontaktperson för barnet (målsman), samt telefonnummer och e-postadress till barnets kontaktperson.

Kostnad 200:-

Utrustningskrav är skidor, pjäxor, hjälm och ryggskydd.

Har du frågor och funderingar kontakta vår träningsansvarige Patrik Nygårds This is a mailto link eller 070-216 73 67 så svarar han på dina frågor.

Givetvis kommer det även att vara möjligt att fortsätta att åka skidor med oss i någon av våra träningsgrupper efter skidskolans slut. Kostnaden för skidskolan kommer då att dras av från träningsavgiften.

Välkommen!

Skribent: Daniel Elfving
E-post: Adressen Gömd

140609_VK_Puff2_340x135dpi

RF Dalarna

vi_har_vaccinerat_oss

Banner Folksam""

IFK Borlänge rekommenderar varmt de företag som valt att stödja/samarbeta med klubben. Är du intresserad av att bli partner du också, kontakta oss på This is a mailto link

blobid4.png

ICA Sellnäs 

BBM

 Eureka

 

Borlänge Energi

Postadress:
IFK Borlänge Alpin - Skidor
Box 99
78121 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243233588
E-post: info@borlangealpin.c...